Yedek Subayın Görevi Nedir?
  1. Anasayfa
  2. Askeri Bilgiler

Yedek Subayın Görevi Nedir?

0

Yedek Subayın Görevi Nedir? Bir Yedek Subay, sokak devriyesi, ön polis soruşturmalarının devamı, rapor yazımı, itiraz soruşturmaları, trafik kontrolü, alıntıların bildirimleri ve diğer temel yasa uygulamaları içeren genel kolluk kuvvetlerini yerine getirir.

Yedek Subaylar ayrıca geçiş törenleri, sokak fuarları gibi özel etkinliklerde veya büyük spor etkinliklerinin güvenliğinde de kullanılır. Diğer hizmetler arasında Bakanlık birimindeki diğer birimlere destek hizmetleri, narkotik veya ahlaki yasadışı suç soruşturmaları, DUI kontrol noktaları, Deniz Birimi devriyesi veya Müfettiş Bürosuna atanmak yer alır. Yedek Subaylar, tam zamanlı bir memurla aynı görevlerin çoğunun yerini alır.

Yedek Subayların Yılbaşı Gecesi, Cadılar Bayramı, büyük felaketler veya büyük olaylar gibi maksimum konuşma işlemleri sırasında çalışmalar sırasında yapılması gerekir. Yedek Subayların 12 saatlik uzatılmış vardiyalarla çalışmaları mümkündür.

Tipik bir Yedek Subay her ay en az yirmi saat hizmet verir. Bir Yedek Subay, isterse ayda en az yirmiden fazla çalışabilir olabilir. Yedek Subaylar, San Francisco’daki bölge istasyonundan herhangi birinden atanmayı talep edebilir veya birçok uzman birimden bir arada çalışabilir. Yedek Subaylara her ay çeşitli seçeneklere ilave dört saat eğitim verilecek.

Yedek Subayların Seviyeleri

SFPD her seviyeden Yedek Subayları atar. Daha önce POST standardı bir kurum tarafından sertifikalandırılmış Seviye I, II, III Yedek Subayları kabul ediyoruz. Son üç yıl içerisinde Temel Polis Akademisini bitirirseniz Yedek Subay olmaya hak kazanırsınız.

Seviye I Yedek Subaylar tek başına veya başka bir Yedek Subay ile çalışmak üzere sertifikalandırılabilir. Tek başına çalışma bırakılmadan önce 400 saatlik Saha Eğitim Programını başarıyla geçmelidir.

Seviye II Yedek Subaylar tek başına çalışırlar ve tam zamanlı bir subay veya Seviye I Yedek Subay ile birlikte çalışırlar.

Seviye III Yedek Subaylar tek başına çalışırlar ve çok sayıda özel etkinlik düzenlenirler. Daha yüksek bir düzeyde sertifika alma süreciniz boyunca, Yedek Subay için giriş seviyesi bir pozisyonudur.

Polis Departmanı Yedek Subaylara mali tazminat teklif etmez, ancak size bir San Francisco Polis Memuru’nun standart üniformasını ve ekipmanını sağlarz. Boyut Bakanlığının mülkiyetinde olan bir ateşli silah, özel olarak hazırlanmış koruyucu paketler, kalabalık kontrol ekipmanları, deri teçhizat ve diğer ilgili durumlar belirlenir. Bir Yedek Subay aylık hizmet yükümlülüğünü düzenli olarak yerine getirirse, o Yedek Subay’ın ek üniformaları için (yıllık bazda) bir makbuz talep edilmesine izin verilmesi istenir.

Yedek Subaylar, sürekli çalışma dışı eğitim, eğitim kurslarına ve SFPD Akademisi’nde verilen diğer kurslara Yedek Subaydan hiçbir ücret ödemeden katılma hakkına sahiptir.

Bir Yedek Subay görevi sırasında yaralanırsa İşçi Tazminatından yararlanır. Yedek Subay kesinlikle sivil hizmet dışı gönüllülerin bir pozisyonudur ve herhangi bir ücret almaz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir